Boltinggaard er en lille hovedgård, som er dannet af landsbyen Boltinge i 1589 af Peder Thott. Gården ligger i Ringe Sogn, Gudme Herred, Faaborg-Midtfyn Kommune. Hovedbygningen er opført i 1854. Boltinggaard Gods er på 541 hektar med Egneborg og Vejle Hovedgård.
Boltinggaard Gods
 
Lad Boltinggaards smukke og inspirerende møde- & selskabslokaler danne rammen om jeres næste arrangement.
Boltinggaards centrale geografiske placering på Midtfyn og kun 3 km fra motorvejen er et ideelt mødested for deltagerer fra både København samt Jylland. Vi ligger midt på Fyn i midten af Danmark.
 
På Boltinggaard vil I opleve, at godsets sjæl og charme vil give jeres arrangement et helt særligt islæt. De indbydende lokaler vil sammen med de ydre rammer og den gamle park, give deltagerne en oplevelse af noget ganske unikt.
Vi byder på smukke rekreative områder, skove og søer. Den omkringliggende park er et fantastisk sted til en gåtur og er med til at skabe den perfekte atmosfære omkring jeres arrangement.
 
Vi kan tilbyde alt indenfor moderne faciliteter, kvalitet og rummelige forhold i vores nye møde- og selskabslokaler.
På Boltinggaard har vi plads til, at der kan inviteres op til 130 deltagere og i samarbejde med lokale kræfter kan vi opfylde netop de behov og ønsker som I måtte have.
 
Ved særlige anledninger i forbindelse med leje af vores lokaler, kan vi også arrangere overnatning i vores helt nyistandsatte gæsteværelser med tilhørende badeværelser.
 
Dagsarrangementer, fester og konferencer med forplejning kan tilbydes i samarbejde med Thaisen Hus eller Cafe Wessel i Ringe
Thaisen Hus er en familiedrevet virksomhed. Uanset om jeres arrangement er en fest/konference med op til 130 deltagere eller et mindre dagsarrangement kan de i samarbejde med Boltinggaard, tilbyde attraktive priser, skræddersyede løsninger og skabe smukke rammer. "Vores gastronomiske stil er markant, og i køkkenet hylder vi de bedste råvarer fra hele Fyn."
 
Café Wessel sætter fokus på hyggen og serverer alt fra lækre tapas retter til sandwich, gode bøffer tilsat super vine, friskmalet kaffe fra Italien og specialøl fra Stensbogaard på Fyn.
 
De dygtige bryllupsfotografer
 
Der findes en masse spændende bryllupsfotografer i Danmark, der på hver sin måde, vælger at forevige brudeparret. Se under vores forhandlere, om ikke der er en fotograf kan opfylde netop jeres ønsker og behov. Vi hører gerne fra dig, hvordan valgte I jeres bryllupsfotograf og hvad var vigtigt for jer.

You may also like

Back to Top