Bramslevgaard
 
Hotel Bramslevgaard er beliggende ved Hobro og Mariager fjord, og her kan du nyde et flot herregårdsophold.
Dette hotel ligger i en herregård, 6 km fra Hobro, og tilbyder gratis trådløs internetadgang. Restauranten serverer dagligt franskinspirerede retter. Både værelser samt lejligheder har fladskærms-tv.
 
Bramslevgaards lyse og lydisolerede værelser har gulvtæppe samt eget badeværelse med bruser. Samtlige lejligheder har eget komfur, spiseplads samt te- og kaffefaciliteter.
 
Den smukke Mariager Fjord ligger 10 minutters gang fra Bramslevgaard Hotel. Hobro Golfklub ligger 5 km derfra. Der er under 45 minutters kørsel til Aalborgs centrum. 
 
Midt i en egn med mange gamle grave og cirka 90 oldtidsminder ligger herregårdshotellet Bramslevgaard.
Navnet Bramslev stammer helt tilbage fra folke-vandringstiden omkring år 300-500, og gården menes at være anlagt i den tid.
Det nuværende stuehus menes opført i 1804.
Bramslevgaard har haft et jordtilligende på ca. 700 tdr. land, men senere udstykning og salg frem til år 1920 har reduceret gårdens areal til ca. 127 tdr. land, heraf 50 tdr. med bakker og skov, der vender ned mod Mariager Fjord.
Bakkerne – Bramslev Bakker – blev i 1933 fredet og fik offentlig adgang. På bakkerne vokser nogle af Danmarks største enebærbuske.
Herregården har været i familiens eje siden 1951 og har beværtet gæster siden 1959.​
 
Romantisk weekendophold på Bramslevgaard Herregård
Jylland,Romantisk weekendophold
Bramslevgaard ligger i Hobro midt i det fredede, meget naturskønne og stærkt kuperede landskab ved Bramslev Bakker. Alle værelser er unikt indrettet og er meget hyggelige. Der er ialt 10 værelser og 6 ferielejligheder, der findes også en suite med spa og himmelseng! Mere romantisk bliver det ikke:-)
Under et weekendophold på Bramslevgaard kan du og din elskede nyde at gå ture i den dejlige natur eller hvad med at soppe lidt i Mariager Fjord??
 
Romantikere der læste denne, læste også:
Romantisk billigt hotel og weekendophold i Vejle – Park Hotel
Romantisk weekendophold på Hotel Dania
Romantisk weekendophold på Hotel Sønderstrand
Romantisk weekendophold på Hotel Strandgaarden
Romantisk weekendophold på Hotel Svanen
 

You may also like

Back to Top