For enhver med blot et minimum af historisk flair eller romantisk-nostalgisk faible er et besøg eller ophold på Broholm en spændende odysse. Vores restaurant, som er indrettet i Broholms gamle forpagterbolig. Broholm er en gammel sædegård, som nævnes første gang i 1326. Gården ligger på Sydøstfyn i Gudme Sogn, Gudme Herred, Svendborg Kommune. Hovedbygningen er opført i 1642, om- og tilbygget i 1839, 1856, 1895 og 1905.
Omkring besættelsen blev godset kendt for Broholmmødet, der blev ledet af Jørgen Sehested, Frits Clausen og Axel Hartel, og fandt sted på Broholm den 14.-15. august 1940. Det var et møde i den såkaldte fællesfront mellem Landbrugernes Sammenslutning/Bondepartiet, Det nationale genrejsningsparti ogDNSAP og besættelsesmagten. Der er nu hotel i hovedbygningen på Broholm. Broholm Gods er på 608 hektar.
På Broholm findes også Niels Frederik Bernhard Sehesteds oldssagssamling, udstillet i en bjælkehytte opført til formålet i 1879. Ansvaret for samlingen blev i 1999 overdraget til Svendborg Museum.
 
De rammer Broholm Slot stiller til rådighed for private fester garanterer succes. Om det drejer sig
om det mindre, selskabelige arrangement for en sluttet kreds, som man gerne vil gøre noget særligt
ud af. På Broholm Slot gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige. Et bryllup på Broholm Slot begynder med at værterne besøger os god tid i forvejen, så vi i ro og mag kan sammensætte individuelle ønsker til menu, underholdning, borddækning m.m. Broholm Slot har egen restaurant med eget tilknyttede køkken, hvor der sammensættes menuer af fortrinsvis lokale råvarer efter sæson.
Skal det altid være så fint og perfekt? 2 fyre har taget kampen op mod de prof. bryllupsfotografer og giver den som fotografer med Iphone.
På Broholm Gods gør vi jeres drøm til virkelighed. Lad os danne rammen om den mest fantastiske, romantiske og eventyrlige bryllupsfest, som I og jeres gæster aldrig vil glemme. Vores topprofessionelle personale står klar til at give jer jeres livs oplevelse helt ud over det sædvanlige.
 

You may also like

Back to Top