Bryllupslokaler i Roskilde Centrum
 
Hvis i ønsker jeres bryllup skal holdes i bryllupslokaler meget centralt, så er der faktisk flere muligheder. Midt på gågaden i Roskilde ligger hotel Prindsen. Hotellet rummer nogle utrolig flotte lokaler, og man føler på ingen måde man er midt i centrum af en større dansk by. Prindsen har flere lokaler ovenpå, hvor der kan holdes bryllup, hvilket gør at der er mulighed for selskaber af forskellig størrelse. De mange lokaler giver også mulighed for at I bruger et selskabslokale til middagen og et andet til kaffen. Og ønsker i at holde reception på hotellet, så er dette også muligt.
 
Skal der siges noget negativt om hotellet og selskabslokalerne, så er det at der kan blive meget tæt med selskaber. Hvis der er fx 3 bryllupper samme dag, så er pladsen uden for lokalerne og toiletterne fælles. Det giver dermed ikke samme intime fornemmelse og følelsen af kun at være jer. Men hvis dette er lige meget, så er det fantastisk flotte lokaler vi kun kan anbefale at i tager ud og ser på.
En anden mulighed for at holde bryllup i Roskilde centrum er spillestedet Gimle. Her kan man lejes lokalerne de kalder Tanken, Kælderen og Foyeren, som kan have hhv. 120, 70 og 20 siddende gæster. Se mere på Gimles hjemmeside.
 
Selskabslokaler med udsigt over Roskilde fjord
 
Vil i gerne lidt længere væk fra byen, så er der gode muligheder for fantastisk flotte områder. For kun 10 km fra centrum ligger Roskilde Fjord. Med udsigt over Roskilde Fjord finder vi bl.a. Lindenborg Kro. Lindeborg Kro ligger flot i naturen, hvor man fra mange af pladserne kan se Roskilde fjord i baggrunden. Kroen ligger tæt på motorvej og landevej, så det er let at komme til. Kroen er ikke topmoderne, men hyggelig kro. Priserne er absolut rimelige, så i forhold til omgivelserne er det en mulighed for et prismæssigt fornuftigt bryllup. Kroen består af et stort selskabslokale, hvor I kan holde bryllup med ganske mange gæster. En fordel ved at holde brylluppet på kroen er at I kan leje lokaler til at overnatte i. Så når selskabet bliver træt, så er sengen kun få meter fra bryllupslokalerne.
 
Vil du læse mere om mulighederne, så er her en række af de mest populære bryllupslokaler på Frederiksberg.
 
Hotel Prindsen
Algade 13
4000 Roskilde
 
Lindenborg Kro
Lindenborgvej 190, Lindenborg
4000 Roskilde
 

You may also like

Back to Top