Bryllup på slot – således har du, once in a lifetime, muligheden for at slå dørene op til et af Danmarks gamle slotte, invitere dine gæster indenfor, og holde en uforglemmelig bryllupsfest. Med et bryllup på slot, får man med garanti en fest, der ikke kun vil stå hen i brudeparrets hukommelse, men i samtlige gæsters. At kunne holde sit bryllup i så specielle omgivelser, som et slot kan tilbyde, er en mulighed, kun de færreste har turde drømme om. Denne drøm kan blive jeres virkelighed, for et slotsbryllup er mere lige til, end man måske lige regnede med.
Der er i dag mange gamle danske slotte, der har åbnet balsalen op for folket, og gjort det muligt at man kan holde et slotsbryllup i deres omgivelser. Er i i gang med at planlægge jeres bryllup, kommer der naturligvis et tidspunkt, hvor bryllupslokalerne skal findes. Hvis det er med i jeres overvejelser, at brylluppet skal holdes på et slot, ja så kan i med fordel tjekke nedenstående liste ud. Listen dækker over nogle af de danske slotte, som tilbyder bryllupsfester. Vi har håndplukket nogle af de bedste steder, så i let og enkelt kan skabe jer et overblik over de muligheder, der er inden for slotsbryllupper i Danmark.
Drømmen om det fuldendte romantiske bryllup, indebærer ofte, at selve bryllupsfesten bliver holdt i overdådige omgivelser, som eksempelvis et slotsbryllup. I dag kan den drøm blive virkelighed, mange gamle danske slotte tilbyder i dag deres faciliteter til bryllupper og andre store fester. Drømmer i om, at jeres bryllup skal fejres i æstetiske og særlige omgivelser, så er et slotsbryllup en oplagt mulighed.

You may also like

Back to Top