Gørdinglund herregård Gørdinglund, en autentisk herregård fra 1880, men med rødder helt tilbage til 1606.Herregården er beliggende i Sydjylland lige uden for Gørding by. Gørdinglund Herregård. Gørdinglund Herregår. Gørdinglund Herregård. Gørdinglund Herregår. Gørdinglund Herregård. Gørdinglund Herregård.
 
Gørding ligger mellem Esbjerg og Kolding.
Gørdinglund herregård udlejes til herregårdsferier, bryllupper og til store som ... Stedet kan lejes til feks. herregårdsferie, bryllup
 
Gørdinglund Herregård rammen og en stor bryllups & festmesse.
På messen kan du finde alt hvad du/i skal bruge til at gøre netop jeres fest til en succes.

Festmessen kommer til at bugne med gode tilbud: mad ud af huset, serveringshælp, køkkenhjælp , festlokale, frisør til opsætning af brudehåret, borddækning , lej en kok , smykker og vielsesringe , konfirmationskjoler, konfirmationstøj til drenge, Brudekjoler & tøj til gommen, sminkør, vin, lej et fadølsanlæg, musik , blomster, festkager, lej et telt , lej en softice maskine, underholdning , glas med intialer som bordkort, hestevognskørsel , Bed and Breakfast til ekstra overnatning,glas med monogram, graveret bestik til brudeparret, menukort, skjold til æresport, Bagrudestreamer ( nygift), Broderet g trykte risposer, Broderede stofservietter, Lagkage sværd, Akrylbordkort 
Find os på adressen 
Gørdinglund herregård
Hesselundvej 5
6690 Gørding  
Gørding kirke er knap 850 år gammel. Den ligger i den nordlige del af byen tæt ved Holsted å.
Da en provst omkring 1950 gennemrejste alle landets sogne for at besigtige kirkens omgivelser sagde han, da han så kirken på bakken med åen og husene omkring dens fod: "Dette er et af smukkeste bybilleder jeg endnu har set".
 
Til at begynde med byggedes kun kor og skib. Våbenhuset og tårnet er fra en langt senere tid, uden tvivl fra omkring år 1500.
Kirken blev bygget lige efter Ribe domkirke og Jernved kirke.
Man siger, at der til Gørding kirke blev brugt materialer, der blev tilovers ved byggeriet i Ribe. Især skulle det dreje om tufstenene i kirkens nordside.

You may also like

Back to Top