Det bedste ved at holde et bryllupstema i vinterens tegn, er al den fantastiske dekoration man enten selv kan lave eller købe. Hvid vil klart blive det gennemgående farvetema og så kan man ellers lege med resten. Så er bryllups sæsonen for alvor startet og de næste 4-5 måneder vil flere tusinde danske par, give hinanden sit ja. Hvordan får du styr på dine bryllupsnerver lige op til et bryllup. Borgerlig vielse hitter i Danmark i det nye årti. De borgerlige vielser er ikke så højtidelige som et kirkebryllup. Find inspiration til et smukt borgerligt bryllup. Fotografering af portrætter.
Tidligere kaldtes Harridslevgaard røverslottet og skal i middelalderen have været tilholdssted for sørøvere. På den tid gik vandet helt op til Harridslevgaard, så man havde et fint udsyn over havet. På de udvendigt anbragte jernkroge på slotstårnet hængtes lygter for at narre skibene til at tro at det var et fyrtårn, hvorefter røverne hurtigt kunne stige ombord og røves hvad røves kunne... Til sidst var der dog så mange klager over røverriddernes færden, at kongen ved list fik alle ombragt.
Lad Harridslevgaard Slot danne den perfekte romantiske ramme for jeres eventyrlige dag. 
Vi gør den store dag til en mindeværdig oplevelse for livet, for både brudeparret og gæsterne. 
For at gøre dagen perfekt, afholder vi kun et selskab af gangen.
Arrangementet kan sammensættes individuelt, men vi kan foreslå:
Bruden og hendes far kan blive kørt til den nærliggende landsbykirke i den smukke landauerkaret, af kusken og hans medhjælper, der er iført rød jakke og høj hat. 
Efter vielsen køres brudeparret tilbage til Harridslevgaard Slot i åben karet.

You may also like

Back to Top