Herregården ”Hesthave” fremstår som et af de bedste feriecentre i Danmark og er et topmoderne luksusferiedomicil, der er indrettet med topmoderne faciliteter, dog stilfuld og klassisk. Der tilbydes møderum med plads til 50 personer, spisestue kombineret med fransk landkøkken, stor opholdsstue, herreværelse med billard, aktivitetsrum samt romersk inspireret poolafdeling. Hertil 12. individuelle soveværelser samt 4 værelser i annekset. I den tilstødende smukke park findes bl.a. 2 søer, gårdhave, overdækket grillstue samt stor hal til tennis/badminton. Desuden har man for at gøre Hesthave til det helt perfekte sted for større arrangementer, hvad det enten drejer sig om familiefesten, firmaarrangementet eller et romantisk bryllup er udvidet i 2008 med et nyt selskabslokale til 100 personer i en bestående længe, der tidligere anvendes til antikvitetsforretning. 
"Hesthave er det perfekte sted til større arrangementer, hvad enten det drejer sig om kurser, ferier, familiefester, firmaarrangementer eller et romantisk herregårdsbryllup.

 "Hesthave" er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår som et topmoderne luksus-feriedomicil, der er smagfuldt indrettet med ejerens stilsikre sans for såvel antikviteter som moderne design.
De fleste bryllupsinteresserede kontakter os allerede nu, for at planlægge deres bryllup til næste sommer. Dog kan man være heldig at finde en ledig dato efter eget ønske, hvis man kontakter kort tid forinden. Men det er helt klart bedst at være i god tid, da der er masser af forberedelser til den helt store dag i sit liv.
Med det rigtige lys til receptionen og under selve bryllupsfesten, har I mulighed for at sætte en fantastisk stemning. Om I holder et temabryllup, have bryllup eller et mere traditionelt bryllup, er lyset en utrolig vigtig del af festen. Med det rigtige lys, lysindfald og skygger, kan I forvandle jeres bryllupslokale til et stemningsfyldt bryllupsunivers og skabe lige præcis den stemning i ønsker.

You may also like

Back to Top