Det er svært ikke at blive betaget, når man færdes på og ved Hindsgavl Slot ved den fynske lillebæltkyst. Hindsgavl Slot er en herregård og tidligere kongsgård og stamhus på en halvø i Vends Herred vest for Middelfart. På Hindsgavl Slot har vi stor erfaring i planlægning og afholdelse af store som småbryllupper. Et bryllup er ikke bare en fest. Det lille selskab eller det eksklusive bryllup. På Hindsgavl Slot har vi plads til alle. Det lille selskab, der ønsker en hyggelig og forførende slotsweekend.
Uanset om I holder stort gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, har vi landets mest romantiske bryllupslokaler. Fra I kommer til I går vil I opleve et opmærksomt og dygtigt personale, en udsøgt servering med gode og friske råvarer og omgivelser, som i sig selv er med til at skabe den helt rigtige stemning. Har I bryllupsgæster, som kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Vi har 120 værelser, nogle i enkel, moderne stil og andre i klassisk, romantisk slotsstil.
Et bryllup på Hindsgavl Slot på Fyn er mere end bare flotte lokaler, lækker mad og nærværende personale. Et bryllup på Hindsgavl Slot er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den enestående udsigt over Lillebælt gør slottet til den perfekte kulisse for et romantisk bryllup. Søger i en fotograf til Hindsgavl slot, der laver smukke billeder fra jeres romantiske slotsbryllup.
 
Find en kreativ og dygtig bryllupsfotograf til jeres bryllupsbilleder på Hindsgavl Slot her.
 

You may also like

Back to Top