Der er flere måder at fotografere et bryllup på. Nogle ønsker traditionelle bryllupsbilleder, hvor hele familien samles, og hvor der er forskellige konstellationer af mennesker på bryllupsbilledet. Dette er en forholdsvis kort session som oftest vil blive placeret lige efter vielsen, og før middagen. Andre brudepar ønsker at få dokumenteret hele dagen og vil gerne have en bryllupsfotograf tilknyttet hele dagen. Når man hyrer en bryllupsfotograf for en hel dag, vil vedkommende have mulighed for at få både de store og små øjeblikke med, som tilsammen udgør den samlede dag.
Det perfekte bryllup - Hvad er det egentlig og kan et bryllup nogensinde blive helt perfekt? Vi har samlet de vigtigste overvejelser, når man som kommende brud, skal planlægge det bryllup, man har drømt om hele sit liv. Hvad skal der til for at holde verdens dyreste bryllup? Hér kan du få gode råd, hvis du skal have brændt virkelig mange penge af på dit bryllup.
Holckenhavn
 
Det fynske renæssanceslot Holckenhavn ligger omgivet af skov og landbrug samt søer, moser og naturarealer. Herregårdens forretningsgrundlag baseres dels på landbrug, løvtræ, nåletræ og pyntegrønt, dels på udlejning af slottet til konferencer, bryllupper og events. Holckenhavn er ejet af Christina Hou Holck.
 
Holckenhavn er eksempel på, at man kan skabe forretning ved at udnytte historiske rammer til udlejning til meget eksklusive arrangementer. Læringen fra den fynske herregård er desuden, at en succesfuld professionel konferencevirksomhed kræver et højt kvalitetsniveau med priser, der svarer dertil. Endelig viser Holckenhavns erfaringer, at samarbejdsaftaler med eksterne servicevirksomheder gør det lettere at bevare fokus på herregårdens kerneydelser. 

You may also like

Back to Top