En charmerende herregård med middelalderhistorie og Christian den 2. som tidligere ejer. Sporet ved Lille Restrup Hovedgaard ligger 28 km nord for Viborg. Lille Restrup Hovedgaard er en spændende, gammel herregård med middelalderhistorie og Kong Christian den Anden, som tidligere ejer.  
 
Lille Restrup Hovedgaard er et all-inklusive fest og eventsted. Herregården har hyggelige værelser til overnatning, og de to lange selskabslokaler fremstår som smukke rammer med plads til, op til 130 personer, musikere og dansegulv. Vores menu er traditionelle, gode danske retter med islæt af spændende international gastronomi.
Med den smukke natur, de flotte selskabslokaler og en hyggelig brudesuite, har Lille Restrup Hovedgaard den perfekte romantiske atmosfære til  et bryllup. Det er meget eftertragtet at holde en udendørs bryllupsceremoni i den smukke allé, under de eventyrlige lindetræer. 
 
Det sjove og anderledes bryllupsbillede
 
Det er sjovt at mindes tilbage på sit bryllup med en håndfuld rigtig gode bryllupsfotos, som både venner og familie kan beundre. Det er altid sjovere at vise nogle bryllupsbilleder frem, man er stolte af, end at vise nogle billeder frem, som er kedelige og uinspirerende.  Som brudepar ønsker man at få mest ud af sin optagelse, men nogle gode bryllupsbilleder. De helt traditionelle bryllupsbilleder, kan være en god idè også at vælge og derefter skal man finde ud af hvilke billeder og stil man ønsker. Skal der være sjove billeder og i så fald, hvor “sjove” skal de være, det er altid en hårfin grænse fra det sjove bryllupsbilleder til de platte.
 
Lille Restrup Hovedgaard ligger nord for Viborg og tæt på Hobro.
 
Lille Restrup Hovedgaards lindentræer blev plantet  i år 1750.
Lindetræet symboliserer venskab, kærlighed og loyalitet. Dette er 
derfor et oplagt sted at holde udendørs 
vielse.
 
Har  De  specielle ønsker til Deres bryllupsarrangement? så lade os endelig vide besked. Det vil være vores fornøjelse at finde en løsning, der passer til netop Deres behov og skabe 
uforglemmelige minder fra Deres bryllupsdag.

You may also like

Back to Top