Møllerup Gods på Djursland byder velkommen. Møllerup Gods er placeret i naturskønne omgivelser i Nationalpark Mols Bjerge, ikke langt fra Tirstrup Lufthavn, Grenaa, Ebeltoft, Randers og Aarhus. 
Møllerup er en gammel hovedgård, som nævnes første gang i 1285 og ligger i Feldballe Sogn i Syddjurs Kommune. Hovedbygningen er opført i 1681 i 2 stokværk og tilbygget i 1743-1751.
 
Er du på udkig efter unikke festlokaler i Østjylland? Så lej hele Hubertus Kroen på Møllerup Gods centralt på Djursland. Det bliver en fest, I aldrig glemmer. Kroen ligger i et romantisk herregårdsmiljø med voldgrav og park lige uden for festlokalerne, i det kuperede landskab i Mols Bjerge. Nænsomt restaureret, så det autentiske miljø er bevaret. 
Sådan får du de ultimative bryllupsbilleder
 
Ikke nok med at det kræver stor forberedelse og indsigt fra fotografen, så kræver det faktisk også en del fra brudeparret, for hvor langt vil man gå for at få sine billeder i kassen. Da brudeparret har rigeligt at tænke på, på selve dagen, er det vigtigt at man på forhånd har aftalt alle detaljerne med sin fotograf. Hvilke billeder forventer man at modtage efter sit bryllup og hvad gør man i tilfælde af regnvejr. Det er blot nogle af de ting man bør have styr på, men efter detaljerne er på plads, er det bare med at give sig fuldt ud på sine billeder og nyde at være model for en dag.

You may also like

Back to Top