BRYLLUPSFOTOGRAF OG BRYLLUPPER
 
Når i som brudepar skal på jagt efter en dygtig og erfaren bryllupsfotograf, så er det vigtigt at i kigger efter fotografens evner til at fange så mange forskellige og spændende billeder som muligt. Det handler om at få en bryllupsfotograf der værdsætter jeres bryllup og forstår at guide jer seriøst igennem selvebryllupsfotograferingen. De dygtige bryllupsfotografer kører oftest i hele Danmark. De er som regel også booket ud i lang tid i forvejen.
 
PROFESSIONEL BRYLLUPSFOTOGRAF
 
Den professionelle bryllupsfotograf er jo uden tvivl bedre “klædt på” til opgaven som fotograf til bryllup, end den typiske amatør fotograf. Ofte er den professionelle fotograf der til dagligt arbejder som fotograf, mere gearet, i træning og klar, især hvis uventede problemer skulle opstå. Problemer som dårligt vejr, hård vind, lyset der skifter, øjet for detaljer og brugen af lokationer på forskellige og kreative måder. En dygtig og erfaren bryllupsfotograf ved som regel godt at Hr. og Fru Danmark ikke altid er erfarne mennesker foran et kamera, og derfor har den professionelle fotograf med sin erfaring opbygget årevis af ideer til hvordan fotografen skal agere i forhold til forskellige situationer og mennesker på den store og ofte hektiske dag.
 
BRYLLUPSBILLEDER ER DET BEDSTE MINDE
 
Kort fortalt og uden tvivl det vi af erfaring ved, er at de brudepar som enten helt har sparretbryllupsfotografen væk for en større brudekjole, eller en flottere bryllupskage, eller har valgt en billigere fotograf eller en amatør fotograf, melder ofte tilbage at de har fortrudt at de ikke valgte en rigtig erfaren bryllupsfotograf. For de ved af bitter erfaring at bryllupsbillederne i sidste ende er det største og uundværlige minde fra en af livets største dage. Så mange detaljer og situationer går tabt hvis ikke de foreviges af en der forstår at stå de steder billederne opstår.
 
BRYLLUPSFOTO
 
En dygtig bryllupsfotograf der laver bryllupsfoto går både tæt på og fanger alle små detaljer og close-up portrætter. Samtidigt “zoomer” fotografen ud og får de store flotte landsskabs omgivelser med. Det handler som bryllupsfotograf om at lave alle slags bryllupsfotos. Bryllupsfoto der sætter parret i kontekst til både lokation, bryllupsgæster, feststedet, vielsen, og følelser. Bryllupsfotos der oser af stemning sælger bare bedre og brudepar elsker at se sig selv i større eller mindre fotografiske kunstværker. Det handler også om at planlægge bryllupsfotograferingen således at billederne har sammenhæng til brudeparrets dagligdag eller omgivelser.
 
DE FIRE ÅRSTIDER FOR BRYLLUPSFOTOGRAFERING
 
Bryllupsfotografer arbejder som regel hele året rundt. Naturligvis er der mere travlt i sommereren og foråret end efterår og vinter. Men flere og flere brudepar ligger deres bryllupper på mere skæve tidspunkter af året. På den måde får en bryllupsfotograf lov til at arbejde med sine bryllupsfotos i de fire årstider. Foråret er smukt når det hele springer ud, lyset er klart og solen giver et fladt blødt lys igennem de bløde skyer. Sommer bryllupper er flotte fordi alt er sprunget ud, træerne er grønne og lyset er super flot. Efterår bryllupper er helt maleriske på billeder på grund af de smukke farver når bladene visner og falder af træerne og ligger på græsset og på vejene. Vinter bryllupper er smukke med naturen i sine hvide farver ved sne, de nøgne træer uden blade og det åbne “nøgne” landsskab. Alle årstider er smukke til bryllupsbilleder.

You may also like

Back to Top