Et smukt renæssanceslot i fantastiske smukke omgivelser
 
Få et levende glimt af fortiden med en spændende rundvisning på Slottet og den idylliske Slotspark. Rosenholm Slot kan også være rammerne til jeres drømmebryllup, den helt store fest eller måske et utraditionelt eventsted for din virksomhed tæt på Aarhus.
 
Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet.
Hold en storslået bryllupsfest på Rosenholm Slot
 
Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot er slottet og dets omgivende park eksklusivt forbeholdt jer og hele bryllupsfesten. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot, før I bestemmer jer for, netop hvordan jeres bryllup skal fejres.
 
I kan vælge at blive gift i den lille, charmerende Hornslet Kirke, som ligger ved Rosenholm Slot. Denne kirke rummer op til 150 gæster. Hornslet Kirke hørte oprindeligt til under Rosenholm Slot og bærer i høj grad præg den historiske tilknytning til adelslægten Rosenkrantz.
Det er også muligt, at blive gift i slottets eget intime kapel.
Kapellet rummer ca. 50 personer, dog skal der indgås en aftale med biskoppen i Århus stift, før end jeres bryllup kan finde sted i kapellet. Alt dette hjælpe Slottet naturligvis med, og er typisk blot en formsag.
 
Bryllupsbilleder skaber minder
 
Bryllupsbilleder er et af de få, fysiske minder der er tilbage, efter jeres bryllup. Så vælg den rigtige bryllupsfotograf, bryllupsbillederne kan ikke tages om.

You may also like

Back to Top