Schackenborg Slotskro ligger i den idylliske landsby Møgeltønder, som uden konkurrence må have Danmarks smukkeste hovedgade. Kroen ligger nabo til Schackenborg Slot, hvor H.K.H Prins Joachim har haft bopæl siden 1995. Der er atmosfære, mad i topklasse samt venligt og professionelt personale.
Schackenborg Slotskro er i dag ejet af Schackenborg Slotskro A/S. en konstellation mellem Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og skibsredder Hans Michael. Schackenborg Slotskro, Tønder
 
I Schackenborg Slotskros smukke rejsestald, med plankegulv og lysekroner, er der mulighed for at afholde selskaber på op til 100 personer, ligesom vi også har charmerende lokaler til 20 – 30 og 40 personer.

Vi kender det alle, i en tid med stress og jag og hvor døgnets 24 timer ikke helt slår til, skal alle detaljer på plads til den store dag. Lad os hjælpe Dem med at få styr på de store så vel som små finesser og overlad det trygt til os at arrangere Deres fest.

Det skal være os en ære at få lov til at danne rammerne om Deres næste arrangement - vi sammensætter gerne et forslag til Dem og præsenterer det personligt.
 
Bryllupsfotograf bag kameraet
 
Med en professionel bryllupsfotograf bag kameraet, er I sikret for at få foreviget jeres store dag. Der findes idag et væld af bryllupsfotografer på Internettet. Det kan være svært at overskue, hvad man reelt får for sine penge. Derfor er det godt at tage et lille møde med sin fotograf, dels for at få set hvad han/hun tidligere har optaget, men også for at se om kemien passer.
 
Det er ærgerligt at få en bryllupsfotograf som man, på den ene eller anden måde ikke bryder sig om.

You may also like

Back to Top