Jeg har haft fornøjelsen af at være til bryllup på Sengeløse Kro, og vil derfor gerne anmelde lokalerne, så du bliver klogere på om du skal leje stedet til din fest.
Sengeløse Kro ligger i Sengeløse, tæt ved Høje Taastrup og Roskilde. Selskabslokalet er dermed ikke så langt fra København.
 
To festlokaler på kroen i Sengeløse
 
Kroen har to selskabslokaler – et blåt og et rødt. De er forskellige i størrelsen, så valget afhænger udelukkende at hvor mange i bliver. Jeg var til fest i det røde, det store festlokale. Det var rigtig flot opsmykket, der var god plads, og et dejligt sted. Der var lidt varmt, men efterhånden fik de åbnet lidt døre så der kom noget gennemtræk.
 
Maden var helt fantastisk på kroen. Det er en rigtig god kok, og det var både flot anrettet og serveret, og smagte helt utrolig godt. Når du skal planlægge dit bryllup og vælge menuen, så synes jeg kroen gør det på en rigtig god måde. Der er en fast pris pr. gæst, hvor du får en række retter at vælge mellem. Lad os sige der er 8 forskellige forretter brudeparret kan vælge mellem inden festen. Men mad koster forskelligt, så i stedet for at de gode retter bliver usle, eller meget små, så betaler man en smule mere for de dyre retter. Så vælger man en dyrere forret, så koster det fx 20 kr. mere pr. kuvert. Det er meget overskueligt og gør det let at sammensætte de retter og den pris man ønsker.
 

You may also like

Back to Top