Se et udpluk af 2015 ´s bryllupsbillederne lavet ved Voresstoredag.dk. Det er altid skægt at kigge lidt kort igennem hvad året egentlig har budt på. Vi har selvfølgelig ikke kunnet vise alle bryllupper. Da der ikke er plads til så mange billeder i et enkelt blog indlæg. Billederne i ser herfra 2015 er taget både på Sjælland, Fyn og Jylland. Billederne er både fra det såkaldte udkantsdanmark til de store byer, som Aarhus, Aalborg, København, Odense osv.
Dygtig bryllupsfotograf som tager, tidløse, stilfulde, levende og vedkommende bryllupsbilleder. Stort galleri med bryllupsbilleder.
En fotograf, som gennem linsen, foreviger jeres specielle dag, og som sørger for, at I får de bryllupsbilleder, I har drømt om.
Landets dygtige bryllupsfotografer er mere end blot fotografer, der en gang imellem skyder bryllupsbilleder i det fri. De holde nøje øje med hvad der sker i modebranchen og tager de nye udtryk og teknikker til sig.  Det hele kulminerede, da kameraet gik digitalt og man kunne skyde løs, slette de dårlige billeder og efterbehandle billederne efterfølgende digitalt. Den nye type bryllupsfotograf leger idag med lyset, baggrunden og opstillingerne af brudeparret. De danske brudepar poserer som modeller som aldrig før og ønsker i højere grad end tidligere unikke billeder fra den store dag, der skiller sig ud fra mængden. Bryllupsbillederne er blevet modebilleder og der bliver idag i højere grad end tidligere skudt billeder, steder man ikke tidligere har optaget bryllupsbilleder. Lagerhaller, industri og gamle nedslidte bygninger er blevet et hit for optagelse af bryllupsbillederne, så vil du hoppe med på trenden, skal den lille skovsø byttes ud med en gammel industribygning, der står i forfald. Bryllupsbillederne skal i langt højere grad fortælle en historie om brudeparret og ikke blot være et billede af et brudepar med en skovsø med ænder i baggrunden.
Det er sjovt at mindes tilbage på sit bryllup med en håndfuld rigtig gode bryllupsfotos, som både venner og familie kan beundre. Det er altid sjovere at vise nogle bryllupsbilleder frem, man er stolte af, end at vise nogle billeder frem, som er kedelige og uinspirerende.  Som brudepar ønsker man at få mest ud af sin optagelse, men nogle gode bryllupsbilleder.
De helt traditionelle bryllupsbilleder, kan være en god idè også at vælge og derefter skal man finde ud af hvilke billeder og stil man ønsker. Skal der være sjove billeder og i så fald, hvor “sjove” skal de være, det er altid en hårfin grænse fra det sjove bryllupsbilleder til de platte.

You may also like

Back to Top