Vrå Slot ligger ved Tylstrup lidt nord for Aalborg ved Store Vildmose. Voldgrav omkranser slottet, der ligger i en gammel herregårdspark. Slottet blev opført i 1645. Et smuk sted at afholde et romantisk bryllup. Find den bedste bryllupsfotograf til opgaven.
 Vrå Slot ligger ved Tylstrup lidt nord for Aalborg ved Store Vildmose. Voldgrav omkranser slottet, der ligger i en gammel herregårdspark. Slottet blev opført i 1645 og rummer en hyggelig restaurant, hvor køkkenet dagligt laver velsmagende menuer af friske råvarer. Riddersalen ligger i hovedfløjens stueetage.
Udover valg af jeres bryllupsfotograf, er det næst vigtigste element for en perfekt bryllupsfotografering, hvor I vælger at optagelsen skal foregå. Enkelte brudepar vælger at lade optagelsen foregå i fotostudie, da man her har kontrol over lysforhold, vind og eventuel regn.
 
Langt de fleste brudepar vælger dog at bryllupsfotograferingen skal foregå udendørs, on location. Det mest almindelige er at lade sig fotografere på en location, som har betydning for brudeparret. For at undgå for meget trafik foregår det i nærheden af kirken eller feststedet. Det der er vigtigt at overveje omkring locations, er først og fremmest hvad I gør, hvis det regner.
 
Hvis det er muligt så vælg en location, hvor der er mulighed for forskellige billeder (uden i skal gå for langt), så det hele ikke går op i skrald eller skovsø. Fordelene ved on location optagelser er, at billedet får mere liv og stemning, end hvis man blot vælger en studieoptagelser. Det er værd at notere sig, at man ikke behøver højsol og 35 grader for at lave flotte bryllupsbilleder, men skulle uheldet være ude og det regner, så er en professionel bryllupsfotograf nok at foretrække!
 

You may also like

Back to Top